Det var ikke mange dage TV2’s hæderkronede tidligere chef for Acquisitions & Formater, Anette Rømer, nåede at nyde sin frihed … helt præcist én måned. 1. august tiltræder hun nemlig som format konsulent på BBC Studios Nordic Production.

Anette Rømer, også kendt som Queen of Cannes, blev tidligere på året hædret med ’Årets Otto’ ved uddelingen af Tvprisen 2020 og det er der en grund til: Anette har været med hos TV 2 fra starten tilbage i 1988 og har som redaktør og formatindkøber stået bag et hav af TV 2s største succeser – titler som ’Vild med dans’, ’Hvem vil være millionær’, ’Jeopardy!’, ’Lykkehjulet’, ’Stormesterne’ og mange flere.

Anette Rømer udtaler: ”Jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte arbejdet indenfor et felt, jeg altid har brændt meget for, og det bliver en rigtig fin udfordring med et bredere scope, idet BBC Studios Nordic har alle broadcastere som potentielle aftagere af relevante koncepter. Jeg kender BBC Studios Nordic som et firma, der hviler på et solidt værdigrundlag opbygget, udbygget og professionaliseret gennem tre årtier, og jeg håber meget at kunne bidrage til firmaets fortsatte succes”.

“Vi er så glade for at Anette har valgt at modtage vores tilbud om at komme til BBC Studios Nordic. Med den konsolidering, der er på markedet, bliver der færre og færre ledige attraktive formater – derfor bliver format scouting, så meget desto mere vigtigt for os, som et af de få større uafhængige TV selskaber i Danmark. Og hvem vil være bedre til det end Anette med hendes erfaring og enorme internationale netværk. Derfor tog vi fat i Anette i det øjeblik, vi fandt ud af at hun ville gå af på TV 2” udtaler Maria Thastum.

Anettes fokus bliver overvågning af det internationale formatudbud, og hun vil derfor også fremover deltage på MIP-messerne i Cannes – nu i arbejdstøjet for BBC Studios Nordic, ligesom Anette fortsætter sit medlemskab af Reed Midems prestigefyldte Advisory Board.

For yderligere kommentarer kontakt Anette Rømer 4030 9981, Anette.romer@bbcstudiosnordic.com

BBC Studios Nordic Productions A/S
BBC Studios Nordic Productions A/S