NICOLAI WÜRTZ BLIVER NY PROGRAMCHEF HOS BBC Studios Nordic PRODUCTION OG TRÆDER IND I SELSKABETS PROGRAMLEDELSE. HAN KOMMER FRA EN STILLING SOM KREATIV CHEF HOS NORDISK FILM TV.

Produktionsselskabet BBC Studios Nordic styrker sin programledelse og kreative profil med tilførslen af Nicolai Würtz, som 1. april tiltræder som programchef. Nicolai Würtz får til opgave at styrke den daglige programdrift samt bidrage med sin mangeårige erfaring til selskabets idéudvikling og salg, nationalt og internationalt.

“Det er en meget glædelig nyhed for os alle på BBC Studios Nordic, at Nicolai Würtz kommer med på holdet. Det er ikke uden grund at Nicolai er både vellidt og respekteret i hele branchen, og sammen med Nicolai bliver vi endnu bedre rustet til at styrke BBC Studios Nordics fremtid. Jeg glæder mig meget til samarbejdet.” siger programdirektør Jonatan Jerichow.

44-årige Nicolai Würtz har siden 2014 været ansat hos Nordisk Film TV, hvor han har været med til at skabe “Alle mod 1” og Kim Larsen-mindekoncerten til DR1, som begge vandt TV Prisen, ligesom han har været engageret i TV 2s “Knæk Cancer”-indsamling og en lang række livsstils- og faktaproduktioner som først redaktionschef og producent og senere som chef for udvikling og salg. Nu gælder det rollen som programchef på BBC Studios Nordic:

”Jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med holdet på BBC Studios Nordic og med BBC Studios Nordics spændende produktioner. De har en stærk tradition for egenudvikling af formater og store ambitioner i både Danmark, Norge og Sverige for både fakta og fiktion. De ambitioner vil jeg gerne være med til at indfri” siger Nicolai Würtz.

Nicolai Würtz kommer til at indgå i BBC Studios Nordics programledelse, som består af programdirektør Jonatan Jerichow, kreativ direktør Birgitte Koefoed samt viceadministrerende direktør Daniel Svarts.

Programdirektør Jonatan Jerichow uddyber ”Nicolais faglighed spænder bredt, han har stor erfaring med bl.a. event, factual entertainment og underholdning, og han vil bidrage med nye tanker og idéer til programforretningen og det strategiske arbejde”.

Nicolai Würtz kommer i dagligdagen til at referere til programdirektør Jonatan Jerichow.

BBC Studios Nordic Productions A/S
BBC Studios Nordic Productions A/S