Julie Bach er ny udviklingschef hos BBC Studios Nordic Production. Hun kommer fra en stilling som udviklingschef hos Drive Studios og har tidligere udviklet for Nordisk Film TV og Monday Media.
Pressemeddelelse:

Pressemeddelelse fra BBC Studios Nordic Production, d. 3. august 2022

BBC Studios Nordic HENTER UDVIKLINGSCHEF

Produktionsselskabet BBC Studios Nordic styrker sin profil som et af Danmarks stærkeste fakta-selskaber med ansættelsen af Julie Bach som ny chef for udvikling af originale programmer til både danske public service-broadcastere og internationale streamere.

”Vi er meget glade for, at Julie Bach har sagt ja til at være en del af holdet på BBC Studios Nordic. Julie er en af branchens bedste: Hun har stor erfaring med programudvikling og hun har en sikker fornemmelse for, hvad kunderne, seerne og brugere efterspørger. Julie skal være med til at styrke BBC Studios Nordics udvikling og salg af non-scriptet i både Danmark, Sverige og Norge. Og det er vi sikre på, at hun er den helt rette til” siger kreativ direktør Birgitte Koefoed.

Julie Bach er uddannet journalist og har gennem hele sin TV-karriere arbejdet med programudvikling. Som udviklingsproducent på Nordisk Film TV, hvor hun solgte prisvindende faktaserier som ”100 falske forelskelser” og ”Min allersidste kæreste” og en lang række andre reality- og livsstilsprogrammer og inden da hos Monday Media, hvor hun har været med til at udvikle DR3-successen ”De Perfekte Piger” og DR1s ”Manipulator”.

“Jeg har altid kigget beundrende efter BBC Studios Nordics succesformat Fede Forhold, og jeg glæder mig til at bygge videre på bl.a. selskabets brede og moderne take på livsstil samt BBC Studios Nordics stærke portefølje af bl.a. fakta, factual entertainment og events. BBC Studios Nordic er et af Danmarks førende uafhængige produktionsselskaber og har en unik tradition for egenudvikling. Jeg glæder mig til samarbejdet med de dygtige mennesker på BBC Studios Nordic,” siger Julie Bach.

Julie Bach kommer til at indgå i BBC Studios Nordics programledelse, som består af adm. direktør Daniel Svarts, programchef Nicolai Würtz samt kreativ direktør Birgitte Koefoed.

”Som et danskejet selskab uden stort internationalt formatkatalog, så er vi helt afhængige af vores egen evne til at få nye og stærke idéer. Den evne får vi styrket med Julie, og det er jeg sikker på kommer både BBC Studios Nordic, kanalerne, seerne og brugerne til gode i de kommende sæsoner” siger kreativ direktør Birgitte Koefoed.

Julie Bach er tiltrådt 1. august.

Yderligere kommentarer:
Kreativ direktør, Birgitte Koefoed, birgitte@bbcstudiosnordic.com, tlf. 21245919

BBC Studios Nordic Productions A/S
BBC Studios Nordic Productions A/S