BBC STUDIOS NORDIC PRODUCTIONS STYRKER PROGRAMLEDELSEN OG UDNÆVNER MARIA HEE DREYER SOM NY PROGRAMCHEF. MARIA HEE DREYER KOMMER FRA ROLLEN SOM FIKTIONSCHEF OG PRODUCENT, HVOR HUN BL.A. HAR STÅET BAG SERIERNE “OVER GRÆNSEN” OG “KLASSEN”.
Inden da har hun i mange år arbejdet på en lang række faktaproduktioner som “Det splittede Danmark”, “Millionær i praktik”, “Kyst til Kyst” og “Danmarks Indsamling”.
”Maria har en tårnhøj faglighed og en bred erfaring indenfor tv-produktion. Hun har arbejdet med alt fra reportage, store karaktererer, sociale eksperimenter, reality og fiktion, ligesom hun både har udviklet og produceret. Maria er derudover også en dygtig og empatisk leder som altid går forrest i jagten på at skabe det bedste indhold.” siger adm. direktør Daniel Svarts.

Maria Hee Dreyer deler sammen med BBC Studios Nordic Productions anden programchef Nicolai Würtz ansvaret for selskabets produktioner, som bl.a. består af “Sporløs”, “Fede Forhold”, “Grænseløst Forelsket”, “Klassen” og “Danmarks Indsamling”.

“Der er ingen tvivl om, at det er en virkelig spændende tid at få lov til at stå i spidsen for BBC Studios brede portefølje på, og jeg er glad og stolt over tilliden. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med Nicolai og alle vores dygtige kollegaer for at sikre, at vi altid leverer den høje kvalitet og ordentlighed, som vi tilstræber” siger Maria Hee Dreyer.

Maria Hee Dreyer har været ansat hos BBC Studios Nordic Productions (tidligere STV) siden 2015 og har tidligere været ansat hos DR Videnskab og Sand TV.

BBC Studios Nordic Productions A/S
BBC Studios Nordic Productions A/S