Rene Szczyrbak, adm. direktør og stifter af BBC Studios Nordic Production, der i dag er et af Danmarks største uafhængige produktionsselskaber, afløses af Daniel Svarts, der det seneste år har været vicedirektør i selskabet
Rene Szczyrbak har stået i spidsen for det selskab, som han selv stiftede i 1987, og som i dag har afdelinger i Danmark, Sverige og Norge. Daniel Svarts overtager ledelsen af BBC Studios Nordic som adm. direktør den 1. juni, mens Rene Szczyrbak indtræder i bestyrelsen som næstformand og forbliver hovedaktionær i selskabet. Den daglige ledelse i BBC Studios Nordic vil i fremtiden bestå af partnerne Birgitte Koefoed, Kent Pedersen, Jonatan Jerichow og produktionsdirektør Jens Villebro, som i forbindelse med organisationsændringen, bliver udpeget som vicedirektør i selskabet.

”Timingen for et ledelsesskifte er helt rigtig. Nu har jeg ført taktstokken i BBC Studios Nordic i 35 år, så det er på tide og giver god mening at give plads til ny energi og nye ambitioner. Det har været en fantastisk rejse ”so far” – og jeg er uendelig taknemmelig for alle de mange dygtige og ordentlige mennesker, jeg har arbejdet sammen med i alle årene. Først og fremmest de mange skønne kollegaer på BBC Studios Nordic, men også de mange givende relationer med kunderne” siger René Szczyrbak.

”Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at styrke og udvikle BBC Studios Nordic fremadrettet sammen med alle mine dygtige og dedikerede kollegaer og være med til at sikre, at BBC Studios Nordic altid er en ambitiøs, nytænkende og god samarbejdspartner for vores kunder, og som altid leverer det, vi lover og gerne lidt til.” siger Daniel Svarts.

BBC Studios Nordic står bl.a. bag produktionerne Fede Forhold, Mary 50 år, Yahya – den fødte digter, Klassen, Fars Pige, Sporløs, Lykkehjulet og Aftenshowet (co-produktion med Bermuda production).

”Vores branche handler utrolig meget om tillid, og jeg er dybt taknemmelig for den tillid jeg og BBC Studios Nordic er blevet vist igennem alle årene. Jeg kan forsikre, at den nye ledelse står 100% klar, for vi har arbejdet grundigt på generationsskiftet igennem de sidste to år. Jeg kan derfor med fuldkommen ro i maven overdrage opgaven til partnergruppen anført af Daniel. De er tilsammen de bedste til at passe på og udvikle virksomheden – og jeg vil glæde mig til at hjælpe dem fra en plads i bestyrelsen.” siger René Szczyrbak.

Reception i anledning af direktørskiftet holdes 1. juni 2022 fra kl. 14-16.30 på BBC Studios Nordics kontor på Strandlodsvej 44, 4.sal. 2300 København S.
Venligst tilmelding til eline@bbcstudiosnordic.com

Yderligere informationer:
René Szczyrbak
Rene@bbcstudiosnordic.com
20601060

Daniel Svarts
Daniel@bbcstudiosnordic.com
25189528

BBC Studios Nordic Productions A/S
BBC Studios Nordic Productions A/S