Ny producent skal styrke selskabets satsning på affordable fiction og det digitale område.

BBC Studios Nordic henter Andreas Bense som har en fortid som redaktør hos DR Ung og som digital producent hos Wibroe, Duckert & Partners.

“I takt med at langt hovedparten af alt indhold indtages digitalt, især i de yngre målgrupper, mener vi det er nødvendigt med et endnu stærkere digitalt ben – det får vi med Andreas Bense. Derudover kommer Andreas med en bred erfaring, som kvalificerer ham både indenfor fiktion og non-fiktion” udtaler programdirektør Maria Thastum

Andreas Bense skal udover det digitale fokus bidrage til den fortsatte udvikling af genren Affordable Fiction, hvor han vil blive involveret i udviklingen både i Danmark, Norge og Sverige. Andreas kommer i det daglige til at referere til Fiktionschef Maria Hee, som udtaler: ”Med tilføjelsen af Andreas Bense får BBC Studios Nordic en kapacitet, som er vant til at tænke ud af boksen og udfordre konventionerne og som samtidig kan træde ind både som producent, showrunner og udvikler.”

Andreas Bense siger “BBC Studios Nordic er en spændende virksomhed, som fra første møde har gjort et glimrende indtryk og som kan tilbyde en meget interessant og bred vifte af opgaver på tværs af formater og genrer. Det er min fornemmelse, at her kan jeg både komme ind og bidrage med noget samtidig med jeg kan lære en masse og udvikle mig. Så jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af holdet.”

Yderligere kommentarer:

Maria Hee, hee@bbcstudiosnordic.com, 2299 2627
Jonatan Jerichow, jonatan@bbcstudiosnordic.com, 26 70 05 95

BBC Studios Nordic Productions A/S
BBC Studios Nordic Productions A/S